ingatlan értékbecslés
Az ingatlan értékbecslő irodánk, ingatlan értékbecslő szakértőink vállalják, lakossági ügyfelek részére bármilyen típusú és jellegű ingatlanok, tárgyi eszközök, termőföld értékbecslését.
A RÉTKÖZ Vagyonértékelő Kft. komoly szakmai múltra tekint vissza.

Budapesti irodával 1998 június 05.-én mint Rétköz ingatlaniroda, családi vállalkozásként alakult meg, és meghatározó szerepet töltött be a Budapesti ingatlan értékesítés területén.

Ezzel párhuzamosan az ügyfeleink lakossági értékbecslési megrendeléseit is elkészítettük.
Ebben az időszakban több száz ingatlan közvetítő képzése fűződik nevemhez, irodám szinte iskolaként működött. Azóta az irodám által kinevelt értékesítőkből többen is, saját tulajdonú üzlet tulajdonosok, ingatlanhálózatok középvezetői lettek. Az asszisztensem pedig jelenleg is az egyik nagynevű franchise hálózat oktatási kabinetjének vezetője.

2004 óta a Budapest Bank Zrt. minősített értékbecslő szakértői vagyunk, 2008-2015 között pedig a CIB Bank Zrt. lakossági ingatlanok értékbecslését végeztük.
2015-től a Duna Takarék Bank Zrt. eszközértékelő szakértői lettünk.
2020 év eleje újjabb változást hozott az EximBank partnerei részére nagyértékű ingatlanokat és eszközöket értékelünk.

Ha neked, vagy cégednek értékbecslésre van szüksége, pártatlan ingatlan értékbecslő szakértőink
versenyképes árakon az egész ország területén elvállalják.

Hétvégén is hívható központi telefonszám: +36 30 914 1585

Ha felismerted az ingatlan értékbecslés fontosságát, én megoldást nyújtok problémádra.
Ha ingatlan adásvétel előtt állsz, vagy bármilyen más okból szükséged van értékbecslésre,

Kattints ide: 
értékbecslés megrendelés, ajánlatkérés

2005-ben elkezdte cégünk a saját fejlesztésű, saját beruházású és kivitelezésű társasházak kivitelezését. Jó néhány többlakásos társasház, energia tudatos családi ház építése, illetve felújítása fűződik irodánk nevéhez, így ezen a területen is nagy gyakorlatra tettünk szert.

2006-ban a Rétköz Ingatlan iroda jogutódjaként alakult meg a független értékbecslő RÉTKÖZ Vagyonértékelő Kft.
Szakértő irodám átalakulása óta főként ingatlanvagyonok értékbecslésével, tárgyi eszközök, gépek, cégek vagyonértékelésével és igazságügyi szakértéssel foglalkozik.


Szolgáltatásaink:


az ingatlanokkal kapcsolatos szaktanácsadásra, jogi (ügyvédi közreműködés), építési (műszaki ellenőrzés), ingatlan és ingatlan piaci szakértői feladatok ellátására is kiterjed. Továbbá szolgáltatásunk keretében, földméréssel és energiatudatos építéssel (tervezéstől a kivitelezésig), felújítással is foglalkozunk.

2010-től külön választottuk és külön kezeljük a lakossági és a vállalati/céges értékbecsléseket, vagyonértékeléseket.
Vállalkozásoknak készített értékbecsléseinkről a
www.retkozvagyonertekelo.hu-n tájékozódhat.
Lakossági megrendelők részére szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megyében végezzük el.

Az értékbecslések elvégzéséhez munkáink során nagy mennyiségű hiteles összehasonlító adatokat gyűjtöttünk össze, illetve az lc.hu 15 ezer kínálati adataira, és ebből történő tényleges eladási ügyletek adataira is támaszkodhatunk.

Tekintse meg referenciáinkat és referencia térképünket, szakértőink 21 év alatt több mint 18 ezer lakosségi és céges szakértést végeztek el. Munkáinkra teljes körű és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben ingatlan értékbecslő, vagyonértékelő vagy igazsági szakértőnk munkáját a mi hibánkból nem fogadják be, visszafizetjük annak díját.

Munkáinkat részben saját szakértőinkkel, speciális esetekben teljesítési segédek bevonásával végeztetjük el. Munkatársaink és szakértőink kiválasztésakor a szakmai gyakorlat és tudás alapjén döntünk, hogy minden területünk szakmailag feddhetetlen legyen.

Szakértőink a tevékenység végzéséhez szükséges szaktudással és végzettséggel (54-es ingatlanvagyon értékelői, igazságügyi szakértői, felsőfokú ingatlanszakértői, közgazdász EUFIM vagyonértékelői képzettséggel) egyaránt rendelkeznek.

Ingatlan értékbecslő, vagyonértékelő, igazságügyi szakértő, tanácsadó irodám szakmai felelősségbiztosítással 150M.ft/káreset rendelkezik az Aegon Biztosító Zrt.-nél. A RÉTKÖZ ingatlan, illetve Vagyonértékelő kft. minőségi, késedelmi kötbért, kártérítést ez eddig nem fizetet.

Cégünk a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagja,

amely a MIT (Magyar Ingatlan Tanács) alapító tagja. Személyesen részt veszek szövetségünk munkájában, mint elnökségi tag. Szövetségünk elnökségének nevéhez fűződik az ingatlan közvetítői etikai kódex megalkotásának kezdeményezése, és az ingatlan szakmával való elfogadtatása.

Amennyiben további információra van szükséged kérlek, hívj l vagy írj l és készségesen állok rendelkezésedre.Mészáros Ferenc
ügyvezető igazgató
tel.: +36 30 914 1585

<< Tovább Értékbecslés ára, díja

<< Tovább Értékbecslés megrendelés, ajánlatkérésCímkék: értékbecslő, ingatlan értékbecslő, értékelő, ingatlan értékelő, ingatlan vagyonértékelő, szakértő,

Tetszett a bemutatkozásunk? Hasznos volt?
Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal is, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!Rétköz Vagyonértékelő Kft. 1112 Budapest, Rétköz utca 51. Tel.: +36 30-914 1585