Az irányár megállapítása!
 

•  Elbizonytalanodtál? Nem tudod megállapítani az eladó ingatlanod irányárát?
•  Nem ismered az adott területen az ingatlan árakat?
•  Mit gondolsz, rossz irányárral mennyiért és mennyi idő alatt fogod eladni az ingatlanod?
•  Azt hiszed, hogy mindent megtettél adásvételed sikerességéért?

  


Ha nem jól állapítod meg ingatlanod irányárát, azt kockáztatod, hogy adásvételnél jelentős anyagi kár érhet, nem beszélve az időveszteségedről.


 Ha tudni akarod ingatlanod, vagy leendő ingatlanod valós piaci árát, én egy egyszerűsített piaci érték megállapítás készítésével segítek Neked!

 

Ingatlanok (telek, lakás, családi ház, nyaraló) értékesítésének esetére kidolgoztunk egy rendkívül olcsó, megfizethető, de szakszerű értékbecslést.
Ez a magáncélú egyszerűsített piaci érték megállapítás megfelel az EVS (2003), valamint a 25/1997 (VIII.1) PM. rendeletben előírt módszereinek, de nem felel meg a formai követelményeknek. Ez az értékelés hivatalos helyre nem felel meg, csak magáncélra használható fel. Az értékelés 10-12 oldalt tartalmaz.

 

Piaci érték megállapítás ára:

• Telek  ingatlan értékbecslés ára: 18.*eft.+áfa-tól
• Lakás  értékbecslés ára: 18.*eft.+áfa-tól
• Családi ház értékbecslés ára: 20.*eft.+áfa-tól
• Nyaraló  értékbecslés ára: 20.*eft.+áfa-tól
* Az ajánlatom lakásra, családi házra 100 nm-ig, telekre 1000 nm-ig érvényes.
Természetesen ennél nagyobb lakás, telek méret esetén, külön árajánlatot adok!

 

A piaci érték megállapítást elérheted:

értékbecslés Budapest I. kerületben, értékbecslés Budapest II. kerületben, értékbecslés Budapest III. kerületben, értékbecslés Budapest IV. kerületben, értékbecslés Budapest V. kerületben, értékbecslés Budapest VI. kerületben, értékbecslés Budapest VII. kerületben, értékbecslés Budapest VIII. értékbecslés Budapest IX. kerületben, értékbecslés Budapest X. kerületben, értékbecslés Budapest XI. kerületben, értékbecslés Budapest XII. kerületben, értékbecslés Budapest XIII. kerületben, értékbecslés Budapest XIV. kerületben, értékbecslés Budapest XV. kerületben, értékbecslés Budapest XVI. kerületben, értékbecslés Budapest XVII. kerületben, értékbecslés Budapest XVIII. kerületben, értékbecslés Budapest XIX. kerületben, értékbecslés Budapest XX. kerületben, értékbecslés Budapest XXI. kerületben, értékbecslés Budapest XXII. kerületben, értékbecslés Budapest XXIII. kerületben,

illetve Pest megyére érvényes.

 


 Értékbecslés, a megrendeléstől az írásos jelentés átadásáig 5 pontban:

 

Kérlek, olvasd el az érték megállapítás folyamatát, menetét, látni fogod, hogy nem bonyolult. Egy ajánlatkéréssel még nem kötelezed el magad.

1. Megkeresés: mely történhet, weboldalunkról  online ajánlatkérés/megrendelés űrlap  kitöltésével, e-mail levél  info@ertekbecslunk.hu küldésével árajánlatkérés, telefonon +36 30 914 1585 árajánlatkérés, vagy irodánkban személyesen. Ajánlat kérés esetében én vagy munkatársam  2-3 órán belül  visszahívunk.

2. Telefonos információ bekérés: Alap adatok tisztázása, az értékbecslés céljának meghatározása, melyből megállapítható, hogy hivatalos értékbecslésre, vagy piaci érték megállapításra van szükség. Az információk alapján, telefonon árajánlatot adunk és meghatározzuk a helyszíni szemle időpontját, határidőket, fizetési feltételeket, a szükséges iratok listáját.
Az értékelések elkészítését egyszerűbb esetben a helyszíni szemlétől és a bekért iratok átadásától számított akár két napon belül elkészítjük. Normál esetben 3-5 munkanap az elkészítés ideje, a munka nagyságától függően.

3. Helyszíni szemle: megbízást követően egyeztetett időpontban kerül sor a helyszíni szemle elvégzésére (a szemlére kérjük be az értékbecslés, piaci érték megállapítás elkészítéséhez szükséges iratokat). A szemlén kerül sor az értékbecslés megbízási szerződés aláírása is. 
Az ingatlan értékbecslő helyszíni szemlén felméri az értékelendő ingatlanod környezetét, elhelyezkedését, az ingatlanod állapotát és jogi helyzetét. 
A tulajdoni lap alapján tisztázza a tulajdonosi viszonyokat, illetve a bejegyzett jogokat és kötelezettségeket. Az ingatlan értékbecslő a helyszíni szemlén beazonosítja a rendelkezésre bocsátott okmányokat, a hiányzó adatokat pótolja, eltéréseket regisztrálja.

4. Szakértői munka:  értékbecslés, piaci érték megállapítás elkészítése. 
Az értékbecslési eljárás során az értékbecslő meghatározza az érték fajtáját és a legmegfelelőbb értékelési eljárást. 
Az értékelést, az ingatlan piaci forgalmi ár, érték meghatározását szemrevételezéssel és a rendelkezésre bocsátott adatok, dokumentumok, információk alapján készíti el az ingatlan értékbecslő.

5. Értékbecslés átadása: a magáncélú érték megállapítást digitálisan pdf formátumban kapod meg. Megkaphatod a nyomtatott, aláírt, írásos jelentést is (egyeztetett időpontban, az irodában 1118 Bp. Rétköz u. 51/E. fszt. 6. Családi Ingatlaniroda) személyesen, vagy szükség esetében postázva 750ft-ért.

 


 Jól figyelj! Az érték megállapítás megrendelésével megmondjuk ingatlanod valós nyílt piaci árát, így megkönnyítem döntésedet, meggyorsítjuk az értékesítési, vagy egyéb folyamatokat és ezzel biztonságot nyújtunk Neked! Ajánlatunkkal, adásvételnél jelentős anyagi előnyhöz juthatsz!

Gondolom nem bonyolult az értékbecslési ügymenetünk, ha felismerted az értékbecslés, érték megállapítás fontosságát, és tudtál dönteni, rendeld meg az érték megállapítást

Ha kérdésed van, a megrendeléssel kapcsolatban kérlek, hívjál és megbeszéljük a +36 30 914 1585-ös telefonszámon.

 


Kérem az ingatlanom érték megállapítását!Kérlek, hogy az érték megállapításhoz
leegyeztetett iratokat a helyszíni szemlén adjad át az értékbecslőnek.

 

  • Kérlek, töltsd ki a baloldali űrlapot,
  • 2-3 órán belül visszahívlak, egyeztetünk
  • Fizetned a szemlén kell
  • Kiszállás Budapesten ingyenes, Pest megyében csak a benzinemet kell fizetned


  • Tulajdoni lap (30 napnál nem régebbi), 
  • térképmásolat (csak telkes ingatlanokhoz, 30 napnál nem régebbi),
  • társas házi alapító okirat (ha használati jog is tartozik az ingatlanhoz, vagy csak így azonosítható),
  • méretezett alaprajz (műszaki alaprajz, pontos méretezéssel), ha nincs, felmérjük ingatlanod.
  • használatba vételi, fennmaradási engedély (ha a térképmásolat nem egyezik a valósággal),
  • használati megállapodás (az ingatlan részek beazonosítására),


Amennyiben valamely dokumentum hiányzik, irodánk beszerzi (pl.: tulajdoni lap, térképmásolat).

Köszönjük a megrendelést, jól választottál én, vagy munkatársam 2 órán belül telefonon megkeressünk!


A szerző: Mészáros Ferenc
A Te ingatlan szakértőd!

Mészáros Ferenc értékbecslőSzervusz, itt Mészáros Ferenc, a Rétköz Vagyonértékelő alapítója. Cégem a lc.hu csoport és a MIOSZ tagja.Részemről a megtiszteltetés, hogy itt vagy és segíthetek Neked!  Én egy olyan irányár specialista vagyok, aki megmondja az ingatlanod valós piaci árát, vagy álmaid otthonának valós értékét,a többi csak rajtad múlik...